Ufacility kan u ook van dienst zijn als het gaat om softwash. Dat is een relatief nieuwe manier van reinigen van bijvoorbeeld gevels en daken zonder hogedrukreiniger.

Bij softwash wordt gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare chemicaliën die vuil, stofaanslag,
insectennesten en spinnenwebben direct reinigen. Tevens doodt het direct alle alg, bacteriën, schimmel, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak.

Biologisch afbreekbaar wil zeggen dat de gebruikte chemicaliën binnen twintig dagen afbreken tot koolstof en water, softwash is dus uitermate milieuvriendelijk.

Minder water, langer schoon

Softwash betekent een veel lager waterverbruik, een schoonmaakbeurt met een hogedrukreiniger betekent gemiddeld drie keer zoveel water. Bovendien blijft het resultaat van een softwash veel langer zichtbaar, zo’n vier tot zes keer!

Hoe kan dit? Met een hogedrukreiniger wordt het vuil wel zichtbaar aan de oppervlakte verwijderd, maar de oorzaak blijft vaak goed verstopt zitten. Softwash dringt veel dieper door in het vuil en pakt het probleem bij de wortels aan.

Een ander voordeel van softwash ten opzichte van hogedrukreinigen is de veel kleinere kans op beschadigingen van het te reinigen oppervlak.

Alle oppervlaktes

Softwash is breed inzetbaar en geschikt voor nagenoeg alle oppervlaktes. We noemden al gevels en daken maar ook straatwerk, geschilderd houtwerk, trespa, vlonders en schuttingen, zonneschermen, markiezen etc worden brandschoon met softwash.

Neem contact met ons op voor meer info over softwash!

 

 

Vragen?

Scroll naar boven