OVER UFACILITY

over ons

Ons Bedrijf

Jeffrey Hendriks is de oprichter van Ufacility facilitair dienstverlener. Door zijn jarenlange ervaring in de facilitaire dienstverlening en zijn grote netwerk zorgt hij voor een duidelijk beeld over wat er nodig is om uw project schoon te krijgen of te houden. Wanneer u in zee gaat met Ufacility bent u verzekerd van een dienst waar aandacht aan wordt besteed. Groot of klein voor Ufacility is elke klus belangrijk.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE

 

Door de persoonlijke aandacht en benadering krijgt u een echt klantgevoel. We denken graag met u mee en zijn er ook voor u wanneer het even wat moeilijker gaat. Wij kunnen dan in overleg het werkschema (tijdelijk) aanpassen om u ook in lastige tijden van een schone omgeving te voorzien.

Wilt u graag één aanspreekpunt voor al uw facilitaire taken? Dit is door het uitgebreide netwerk geen enkel probleem en zal er contact worden gelegd worden met de specialisten zoals een schilder, stukadoor of timmerman.

Wij bieden een breed pakket aan diensten op facilitair gebied, waarbij kwaliteit erg belangrijk voor ons is. Kijk bij ons dienstenaanbod voor ons complete aanbod.

Sinds 2010 actief

Ufacility facilitair dienstverlener in Zaandam en Utrecht verricht sinds 2010 een breed pakket aan schoonmaakdiensten en bedrijfsdiensten voor bedrijven, kantoren, Verenigingen van Eigenaren, scholen en woningstichtingen.

Kleine of wat omvangrijkere projecten kunnen wij voor onze klanten uitvoeren, wij hebben hiervoor voldoende capaciteit en u bent altijd verzekerd van één aanspreekpunt, dus korte lijnen waardoor de communicatie altijd soepel verloopt. Inmiddels hebben wij twee vestigingen in Zaandam en Utrecht, van waaruit wij klanten in heel Midden-Nederland bedienen.

Na de oplevering is een gebouw niet gelijk gebruiksklaar, integendeel. Vaak moeten de deuren, ramen en kozijnen worden schoongemaakt, de stickers worden verwijderd. Voor deze klussen staan wij graag voor u klaar.

ufacility

Een breed scala aan schoonmaakdiensten

Ons breed scala aan schoonmaakdiensten wordt aangeboden volgens het maatwerkprincipe, wij volgen de wensen en behoeften van de klant nauwgezet en stemmen daar ons plan van aanpak op af.

Hierbij hanteren wij het principe: ‘Doen wat je belooft’. Doordat Ufacility facilitair dienstverlener niets hoeft uit te besteden kunnen wij een aantrekkelijke prijs bieden, zonder daarbij afbreuk te doen aan de geleverde kwaliteit.

Wij doen wat we beloven

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Om onze kwaliteit te waarborgen en te verbeteren voeren wij regelmatig steekproeven uit om te bepalen of de werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd en evalueren wij voortdurend onze ervaringen, om zo onze dienstverlening te bewaken en waar nodig bij te stellen.

Naast schoonmaakdiensten en bedrijfsdiensten verzorgen wij ook opleveringsschoonmaken van nieuwbouwprojecten, hierbij worden ramen, deuren en kozijnen grondig gereinigd en worden eventueel achtergebleven stickers verwijderd.

ONDERHOUD VAN VLOEREN IN MIDDEN-NEDERLAND

 

Ufacility facilitair dienstverlener verzorgt het onderhoud van vloeren.

Wij hebben een ruime ervaring in het onderhoud en de reiniging van allerlei vloeren van linoleum, marmoleum, natuursteen en tapijt, waardoor dof geworden of beschadigde vloeren weer hun originele uitstraling krijgen. Een juist onderhouden vloer is uitnodigend voor uzelf en uw bezoekers. Ook wordt de duurzaamheid van een vloer vergroot door deskundig en regelmatig onderhoud.

GLAZENWASSER EN GEVELREINIGING

Ufacility facilitair dienstverlener heeft zich gespecialiseerd in glasbewassing van bedrijfspanden en kantoren in Midden-Nederland.

Schoonmaakbedrijf Zaandam
Scroll naar boven