Schoonmaker en bedrijfsdiensten in Schiphol

Sinds 2010 verricht Ufacility facilitair dienstverlener schoonmaakwerkzaamheden en bedrijfsdiensten in de regio Schiphol voor particuliere klanten, bedrijven, kantoorpanden, VVE's, scholen en woningbouwverenigingen. Wij houden rekening met de wensen en behoeften van de individuele klant, waardoor wij volledig maatwerk kunnen leveren aan onze klanten in de omgeving van Schiphol. Alle projecten, groot of klein kunnen door ons verzorgd worden.

Ons motto bij al onze dienstverlening is: 'Doen wat je belooft'. Doordat wij geen werkzaamheden hoeven uit te besteden kunnen wij alles in eigen beheer houden, wat zorgt voor korte communicatielijnen en een aantrekkelijke prijsstelling. Serviceverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen wat wij beloven, Ufacility facilitair dienstverlener vindt dat een afspraak een afspraak is, wat wij bereiken door een uitstekende dienstverlening.

Doordat wij onze werkzaamheden regelmatig controleren door steekproeven kunnen wij onze dienstverlening voortdurend verbeteren. Daarnaast evalueren wij onze dienstverlening steeds in de regio Schiphol om zo een topkwaliteit in schoonmaakdiensten en bedrijfsdiensten te kunnen garanderen. Tot onze dienstverlening behoort ook een opleveringsschoonmaak bij nieuwbouw. De ruiten, kozijnen en deuren worden grondig gereinigd en achtergebleven stickermateriaal wordt verwijderd.

Vloeronderhoud in Schiphol

Ufacility facilitair dienstverlener in Schiphol verzorgt ook vloerenonderhoud in de regio Schiphol. Een vloer verliest in de loop der tijd zijn pracht door slijtage en beschadigingen, waardoor deze een dof uiterlijk krijgt. Door regelmatig onderhoud en een professionele reiniging kan Ufacility facilitair dienstverlener uw vloer weer in topconditie brengen. Ook vergroot dit de levensduur van de vloer en heeft de vloer weer een fris en uitnodigend uiterlijk voor u en uw bezoekers. Onze ervaren medewerkers hebben een ruime ervaring in het onderhouden en reinigen van linoleum, marmoleum en natuurstenen vloeren en tapijt.

Diensten in omgeving van Schiphol

Ufacility facilitair dienstverlener zorgt voor een professionele glasbewassing van een woning, bedrijf of kantoor in de regio Schiphol, wat het woon- of werkklimaat kan verbeteren door een goede lichtinval en een fris uiterlijk van het pand. Ufacility facilitair dienstverlener maakt gebruik van de modernste materialen, zoals het tuckerpole-systeem. Daarnaast hebben wij de beschikking over een hoogwerker om de hoger gelegen ramen in de regio Schiphol te kunnen lappen. Een vervuilde gevel is geen fraai gezicht, door middel van hogedrukreiniging kan Ufacility facilitair dienstverlener uw gevel in de regio Schiphol weer een fris en aantrekkelijk uiterlijk geven, het is tenslotte het visitekaartje van uw pand.
In geval van calamiteiten zijn wij vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar en inzetbaar, om verdere schade te voorkomen. Naast alle bovengenoemde schoonmaakdiensten en bedrijfsdiensten kan Ufacility facilitair dienstverlener uw interne verhuizingen in Schiphol en omstreken voor u verzorgen, waarbij wij u alle zorgen uit handen nemen.