Schoonmaker en bedrijfsdiensten in Purmerend

Schoonmaakdiensten en bedrijfsdiensten Ufacility facilitair dienstverlener is sinds 2010 vanuit Purmerend werkzaam voor particulieren, bedrijven, kantoren, VVE's, scholen en woningstichtingen. Met onze ruime ervaring kunnen wij incidentele werkzaamheden, maar ook grotere projecten verzorgen, hierbij hanteren wij altijd het maatwerkprincipe, de klant is bij ons koning.

Bij al onze werkzaamheden hebben wij als slogan: 'Doen wat je belooft'. Alle schoonmaakdiensten en bedrijfsdiensten worden met veel enthousiasme uitgevoerd door ons hechte en vakkundige team van medewerkers. Doordat wij niets hoeven uit te besteden kunnen wij onze klanten een goede prijs bieden. Ufacility facilitair dienstverlener heeft inmiddels zijn sporen verdiend in de regio Purmerend. Bij Ufacility facilitair dienstverlener staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, deze bewaken wij ook voortdurend door het verrichten van incidentele steekproeven. Ook evalueren wij regelmatig onze bevindingen, om zo de kwaliteit te bewaken en te verbeteren.

Bij nieuwbouwprojecten in de regio Purmerend kunnen wij er voor zorgen dat uw nieuwbouwwoning spik en span wordt opgeleverd door het uitvoeren van een grondige opleveringsschoonmaak. Hierbij worden ramen, deuren en kozijnen gereinigd en worden stickers verwijderd, zodat u direct kunt genieten van een fris ogende woning.

Vloeronderhoud in Purmerend

Ufacility facilitair dienstverlener in Purmerend heeft zich ook gespecialiseerd in het onderhoud van vloeren, wij kunnen dof geworden of beschadigde vloeren weer een nieuw uiterlijk geven, wij reinigen professioneel alle linoleum, marmoleum, natuurstenen vloeren en tapijt. Een goed onderhouden vloer is een visitekaartje voor uw bezoekers aan uw pand in de regio Purmerend en een goede reiniging verlengt ook de levensduur van de vloer.

Diensten in omgeving van Purmerend

Door een professionele glasbewassing van een woning, bedrijfspand of kantoor in Purmerend en omstreken wordt een prettig woonklimaat of werkklimaat bereikt, u krijgt meer licht binnen wat een goede invloed heeft op de concentratie of ontspanning. Ufacility facilitair dienstverlener gebruikt de modernste middelen en de laatste technieken, zo beschikken wij over het unieke tuckerpole-systeem en een hoogwerker voor de reiniging van hoger gelegen ramen.

Naast glasbewassing kunnen wij uw gevel in Purmerend en omgeving grondig reinigen, met een hogedrukreiniger wordt alle aanslag verwijderd zodat uw gevel er weer fris en representatief uitziet.

Als extra service is Ufacility facilitair dienstverlener ingeval van calamiteiten zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag bereikbaar. Bij bijvoorbeeld waterschade wilt u direct actie zien, ook buiten kantooruren, wij streven er naar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om verdere schade te voorkomen.

Ook verzorgt Ufacility facilitair dienstverlener interne verhuizingen in Purmerend en omstreken, waarbij wij u alle zorgen uit handen nemen.