J. Hendriks

Over Ufacility

Jeffrey Hendriks is de oprichter van Ufacility facilitair dienstverlener. Door zijn jarenlange ervaring in de facilitaire dienstverlening en zijn grote netwerk zorgt hij voor een duidelijk beeld in wat er nodig is om uw project schoon te krijgen of te houden. Wanneer u in zee gaat met Ufacility wordt u verzekert van een dienst waar aandacht aan wordt besteedt. Groot of klein voor Ufacility is elke klus belangrijk.

Door de persoonlijke aandacht en benadering krijgt u een echt klantgevoel. We denken graag met u mee en zijn er ook voor u wanneer het even wat moelijker gaat. Wij kunnen dan in overleg het werkschema (tijdelijk) aanpassen om u ook in lastige tijden van een schone omgeving te voorzien.

Wilt u graag één aanspreekpunt voor al uw facilitaire taken? Dit is door het uitgebreide netwerk geen enkel probleem en zal er contact worden gelegd worden met de specialisten zoals een schilder, stukadoor of timmerman.

Wij bieden een breed pakket aan diensten op facilitair gebied, waarbij kwaliteit erg belangrijk voor ons is. Kijk bij ons dienstenaanbod voor ons complete aanbod.