Schoonmaker en bedrijfsdiensten in Hoofddorp

Ufacility facilitair dienstverlener verricht sinds 2010 een breed pakket aan schoonmaakdiensten en bedrijfsdiensten in de regio Hoofddorp voor particulieren, bedrijven, kantoren, VVE's, scholen en woningstichtingen. Kleine of wat omvangrijker projecten kunnen wij voor onze klanten uitvoeren, wij hebben hiervoor voldoende capaciteit en u bent altijd verzekerd van één aanspreekpunt, dus korte lijnen waardoor de communicatie altijd soepel verloopt.
Ons breed scala aan schoonmaakdiensten in de regio Hoofddorp wordt aangeboden volgens het maatwerkprincipe, wij volgen de wensen en behoeften van de klant en stemmen daar ons plan van aanpak op af. Hierbij hanteren wij het principe: 'Doen wat je belooft'. Doordat Ufacility facilitair dienstverlener in Hoofddorp niets hoeft uit te besteden kunnen wij een aantrekkelijke prijs bieden, zonder daarbij afbreuk te doen aan de geleverde kwaliteit.
Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Om onze kwaliteit te waarborgen en te verbeteren voeren wij regelmatig steekproeven uit om te bepalen of de werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd en evalueren wij voortdurend onze ervaringen, om zo onze dienstverlening te bewaken en waar nodig bij te stellen.
Naast schoonmaakdiensten en bedrijfsdiensten verzorgen wij in de regio Hoofddorp ook opleveringsschoonmaken van nieuwbouwprojecten, hierbij worden ramen, deuren en kozijnen grondig gereinigd en worden achtergebleven stickers verwijderd.

Vloeronderhoud in Hoofddorp

Ufacility facilitair dienstverlener in Hoofddorp verzorgt het onderhoud van vloeren voor particulieren en bedrijven, wij hebben een ruime ervaring in het onderhoud en de reiniging van allerlei vloeren van linoleum, marmoleum, natuursteen en tapijt, waardoor dof geworden of beschadigde vloeren weer hun originele uitstraling krijgen. Een juist onderhouden vloer is uitnodigend voor uzelf en uw bezoekers. Ook wordt de duurzaamheid van een vloer vergroot door deskundig en regelmatig onderhoud.

Diensten in omgeving van Hoofddorp

Ufacility facilitair dienstverlener heeft zich gespecialiseerd in glasbewassing van woningen, bedrijfspanden en kantoren in de regio Hoofddorp. Hierbij gebruiken wij traditionele methoden, maar ook hebben wij de beschikking over een geavanceerd tuckerpole systeem en een hoogwerker, waardoor ook de hoger gelegen ramen veilig gewassen kunnen worden. Een deskundige glasbewassing draag bij aan een prettig woon- of werkklimaat. Naast het reinigen van de ruiten hebben wij ook de materialen en de kennis om een vervuilde gevel grondig te reinigen door middel van hogedrukreiniging, waardoor deze er weer fris en representatief uit komt te zien.

Ingeval van calamiteiten kunt u ons 24x7 bereiken om de schade te beperken, ingeval van bijvoorbeeld waterschade wilt u direct geholpen worden, wij komen zo snel mogelijk ter plaatse.
Daarnaast verzorgt Ufacility facilitair dienstverlener uw interne verhuizingen in de regio Hoofddorp, wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u uw werkzaamheden kunt voortzetten.