Schoonmaker en bedrijfsdiensten in Beverwijk

In 2010 is Ufacility facilitair dienstverlener opgericht en heeft zich in de regio Beverwijk inmiddels een goede reputatie verworven, door het leveren van uitstekende kwaliteit tegen een acceptabele prijs. Op het gebied van schoonmaak- en bedrijfsdiensten bedient Ufacility facilitair dienstverlener particulieren, bedrijven, kantoren, VVE's, scholen en woningbouwverenigingen met een uitgebreid pakket aan diensten. Vanuit een aloud principe 'doen wat je belooft ' kunnen wij alle projecten uitvoeren, waarbij wij zeer hechten aan klanttevredenheid en goede nazorg.

Doordat wij geen werkzaamheden in de regio Beverwijk hoeven uit te besteden kunnen wij korte lijnen aanhouden, met als gevolg een transparante communicatie en een gunstige prijsstelling. Om onze dienstverlening op het gebied van schoonmaakdiensten en bedrijfsdiensten te bewaken voeren wij op locatie regelmatig steekproeven uit, gevolgd door evaluaties om ons zo ervan te verzekeren dat wij onze strenge kwaliteitsnormen naleven en deze eventueel kunnen verbeteren waar nodig.

Tot ons dienstenpakket behoren ook opleveringsschoonmaken bij nieuwbouw in de regio Beverwijk, tijdens deze schoonmaak wordt de nieuwbouwwoning volledig schoon opgeleverd, zo worden de ramen en deuren gereinigd en worden stickers verwijderd.

Vloeronderhoud in Beverwijk

Een regelmatig onderhoud van vloeren verlengt de levensduur en geeft de vloer weer een stralend uiterlijk. In de loop der tijd kunnen vloeren slijten en beschadigen, een onderhoud op regelmatige basis door Ufacility facilitair dienstverlener in Beverwijk zorgt er voor dat de linoleum, marmoleum, natuurstenen vloer of het tapijt er weer als nieuw uit komt te zien. Daarnaast verzorgen wij ook een grondige reiniging waardoor de hygiƫne hersteld wordt, ideaal voor gezinnen met kruipende kinderen, maar ook een kantoorvloer krijgt weer een representatief uiterlijk voor bezoekers.

Diensten in omgeving van Beverwijk

Voor glasbewassing van woonhuizen, bedrijfspanden en kantoorpanden maakt Ufacility facilitair dienstverlener in Beverwijk gebruik van moderne materialen en goed vakmanschap. Zo beschikken wij over een hypermodern tuckerpole systeem en maken gebruik van een hoogwerker voor het wassen van hoger gelegen ramen. Met schone ramen wordt meer daglicht toegelaten in de ruimte, waardoor een prettiger woon- en werkklimaat ontstaat.
Een vervuilde gevel is geen representatief gezicht voor een pand, Ufacility facilitair dienstverlener verzorgt een grondige gevelreiniging met hoge druk, waardoor de gevel weer een frisse uitstraling krijgt.
Bij calamiteiten buiten kantooruren wilt u iemand kunnen bereiken, denkt u bijvoorbeeld aan wateroverlast, hiervoor is Ufacility facilitair dienstverlener 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wij streven er naar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om zo de schade zoveel mogelijk te beperken.

Voor interne verhuizingen kan Ufacility facilitair dienstverlener u de helpende hand bieden in de regio Beverwijk, wij verzorgen het volledig voor u, zodat u zich op andere zaken kunt richten.