Schoonmaker en bedrijfsdiensten in Amstelveen

Sinds 2010 is Ufacility facilitair dienstverlener werkzaam als aanbieder van schoonmaakdiensten en bedrijfsdiensten in de omgeving van Amstelveen voor particulieren, bedrijven, kantoren, VVE's, scholen en woningcorporaties. Door het aanbieden van maatwerk kunnen wij elk project, groot of klein in de regio Amstelveen verzorgen met oog voor detail.

Ufacility facilitair dienstverlener biedt haar klanten een breed scala aan schoonmaakdiensten, volgens het principe: 'Doen wat je belooft'. Alle werkzaamheden worden voortvarend en professioneel door ons uitgevoerd en dat alles tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Inmiddels zijn wij een gevestigde naam in de regio Amstelveen.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop en dat uit zich in topkwaliteit in onze dienstverlening. Wij houden zelf vinger aan de pols, door het verrichten van incidentele steekproeven controleren wij regelmatig of de dienstverlening voldoet aan de wensen en behoeften van de klant en zijn daardoor zeer flexibel als de eisen van de klant veranderen. Door periodieke evaluaties streven wij altijd naar een verbetering van onze dienstverlening. Wij verzorgen ook een opleveringsschoonmaak in de regio Amstelveen in geval van nieuwbouwprojecten, wij reinigen de ruiten, de deuren, de kozijnen en verwijderen achtergebleven stickers.

Vloeronderhoud in Amstelveen

Ufacility facilitair dienstverlener in Amstelveen heeft zich in de tijd van haar bestaan ook gespecialiseerd in vloeronderhoud. Een vloer is altijd aan slijtage onderhevig, regelmatig en deskundig onderhoud haalt de glans weer naar boven en verhelpt beschadigingen. Ook wordt de duurzaamheid van een vloer door regelmatig onderhoud vergroot. Een goed onderhouden vloer is een visitekaartje voor bezoekers in uw pand in Amstelveen en omgeving. Wij hebben een ruime ervaring in het onderhouden en reinigen van vloeren van linoleum, marmoleum, natuursteen en tapijt.

Diensten in omgeving van Amstelveen

Een professionele glasbewassing van uw woning, bedrijfspand of kantoorpand in Amstelveen zorgt voor een prettig woon- of werkklimaat. Naast traditionele glasbewassing met de ladder beschikt Ufacility facilitair dienstverlener ook over de modernste middelen zoals het revolutionaire tuckerpole-systeem. Voor het reinigen van hoger gelegen ramen beschikken wij over een hoogwerker. Een vervuilde gevel is geen prettig gezicht, Ufacility facilitair dienstverlener kan voor u een complete gevelreiniging verzorgen door middel van hogedrukreiniging.

Bij calamiteiten kunt u ons 24x7 inschakelen om de schade te beperken of te verhelpen, u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan waterschade, wat vaak op onvoorspelbare tijdstippen ontstaat, dan wilt u een aanspreekpunt hebben, ook buiten kantooruren.

Naast de reeds genoemde diensten verzorgen wij interne verhuizingen in Amstelveen en omgeving, wij nemen u hierbij alle zorgen graag uit handen.